top of page
Hyr vår lokal

Uthyres: Vi hyr ut vår fina lokal på Södermalm i Stockholm! Lokalen passar för möten, utbildningar, föredrag och andra gruppaktiviteter som t ex yoga. Vi finns centralt mitt emellan Slussens och Medborgarplatsens T-banestationer.

Den stora salen rymmer ca 60 personer (i biosittning) och har ett podium med ett litet samtalsrum bredvid. Den mindre salen rymmer ca 12 personer och lämpar sig bra som kaffe/pausrum.  Det finns två toaletter och ett pentry i hallen. Obs! Vi har inga fönster men vida vyer har vi ändå.
Lokalen är anpassad för rullstolsburna.

Teknisk utrustning

Det finns whiteboard,  blädderblock, CD-spelare, och projektor med högtalare och filmduk hos oss. Vi har även en sladd för ansluta Mac-datorer till projektorn.

Bokning

Det är inte möjligt att ha fester med hög musik eller konserter i vår lokal. Vi hyr heller inte ut för samma aktiviteter som vi själva bedriver, för att hindra förväxling mellan olika arrangörer/utbildare.

För bokning, skicka mail till exp@akademin.net

Timpris: 180 kr per timme alla dagar. Fakturan kommer per e-post i slutet av den hyrda månaden, med 30 dagars betalningsvillkor. 

 

Helgpris: Lör fr.o.m kl 08.00 till söndag kl 17.00 kostar 2.700 kr. Om du även vill inkludera fredagskvällen från kl 18.00 eller söndagskvällen är helgpriset 3.000 kr

Avbokning: Senast en vecka före evenemanget utan kostnad, mindre än sju dagar betalar du halva priset. Om du hyrt en serie datum för en kurs eller dyl. behöver vi din avbokning senast 14 dagar för kursstart. Senare avbokning debiteras med halva hyreskostnaden.

Observera att städning inte ingår i priset. Du städar antingen själv eller bokar städning genom oss, (vardagar 550 kr, helger 800 kr.)

Högbergsgatan 48

Kontakta oss nedan för bokning av lokalen ...

bottom of page