Utbildningar & Fortbildning

Våra utbildningar

För dig som vill bli certifierad för medialt arbete och verka som medium erbjuder vi vår uppskattade mediumutbildning.

Vi har också en kortare utbildning för dig som vill leda grupper i guidade meditationer eller mediala utvecklingscirklar.

Alla våra utbildningar är på deltid så att du kan arbeta samtidigt.

MEDIUMUTBILDNING

Få yrken kan skänka dig en sådan djup tillfredsställelse som mediumyrket. Här får du verkligen möjlighet att vara till gagn för dina medmänniskor och våra vänner de andliga dimensionerna.

 

Hos oss får du en gedigen utbildning utifrån en en noga utarbetad kursplan och med erfarna lärare. Vi varvar praktiska övningar med kortare teoripass och diskussioner.

 

Utifrån vårt synsätt som mediumskapet som ett yrke anser vi att det, förutom en god upparbetad medial förmåga,kräver  kunskap, personlig och andlig mognad, god etik och reflektionsförmåga.

 

Utbildningen innefattar tre terminer: en termin med olika delkurser på skolan och två praktikterminer. Innan kandidaten certifieras görs ytterligare ett praktiskt prov samt en hemtentamen som innefattar teoretisk kunskap och bedömningsfrågor. Inför den sista praktikterminen väljer kandidaten huvudsaklig inriktning och arbetsform på sitt mediala arbete och tränar utifrån detta. Viss kurslitteratur ingår i utbildningen.

Delkurserna teman: 

  1. Tolkning av medial information, medvetandet, att arbeta med enskilda sessioner på mediumnivå, trans, fysiskt mediumskap.

  2. Etik och gruppsykologi, att arbeta med gruppseanser på mediumnivå, världsreligionerna

  3. Negativa energier och ondska, kända medier under historien, döden utifrån ett medium-perspektiv, den nya andligheten

  4. Att verka som cirkel- och meditationsledare

Praktikterminer:

Nu tränar du på inbjudna gäster med enskilda mediala sessioner och storseanser. Efter varje träningstillfälle får du feedback av lärarna tillsammans med dina kurskamrater.

Mellan träffarna på skolan tränar du själv på egna klienter och seansdeltagare.

Du går också i handledning hos någon av skolans erfarna och duktiga handledare.

BEHÖRIGHETSKRAV: Introduktionskursen på skolan/online alternativt 2 terminers utvecklingscirkel, genomgångna delkurser och ett bedömningssamtal.

Terminen med samtliga fyra delkurser kostar 19. 500 kronor, inkl moms. Kurserna inkluderar kursmaterial samt fika
Praktikterminerna kostar 5 400 kr per termin (=10.800 kronor). I avgiften ingår ett kurskompendium samt kaffe/te och kaffebröd vid träningstillfällena och träffarna.

NÄSTA MEDIUMUTBILDNING STARTAR 2020

MEDITATIONS- OCH CIRKELLEDARUTBILDNING

Denna 3-dagars utbildning är för dig som är verksam i medialt arbete och vill leda andra. (Utbildningen ingår i vår Mediumutbildning.).

Du får lära dig att leda andra, pedagogiska förhållningssätt, fallgropar m.m.

Vi varvar kortare teoripass med praktiska övningar och diskussioner.

Detaljerad handledning för 6 cirkelträffar med tillhörande meditationer ingår.

BEHÖRIGHETSKRAV: Utvecklad och dokumenterad medialitet samt personlig lämplighet

HEALINGUTBILDNING, 4 DAGAR

Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla dina healingförmågor för din egen skull eller för att kunna hjälpa andra.

Du får lära dig healingtekniker samt lite mer om hur människokroppen fungerar. Utbildningen är en grundutbildning i det som kallas för Andlig Healing.
 

Utbildningen omfattar sammanlagt 4 dagar, uppdelat på två helger. Ny kurs vt 2020

Fortbildningar

FÖRDJUPA OCH VIDAREUTVECKLA DITT MEDIUMSKAP

Fyra dagar med övningar, reflektioner, diskussioner och kortare teoripass. BEHÖRIGHETSKRAV: Verksam som medium och personlig lämplighet.

PSYKOLOGI I MEDIALT ARBETE

Tre dagar med grundläggande kunskap om personlighetstyper och diagnostik av psykisk problematik, samt den vuxna människans utveckling, sorgbearbetning, döden och döendet, spontana spirituella uppvaknanden. I utbildningens varvas övningar med kortare teoripass och diskussioner. Kurskompendium ingår. BEHÖRIGHET. Verksam i medialt arbete.

Academy for Inner Potential

För dig som är intresserad av medialitet och andlighet.
We offer courses for your personal and spiritual growth
est 2007