Välkommen till vår mediummottagning
Tyvärr har vi ingen mottagning p g a coronakrisen.

Ditt besök hos oss ska vara en fin stund i ett möte med de andliga dimensionerna med hjälp av ett professionellt medium.

Här kan du få hjälp och stöd i din nuvarande livssituation, speglingar på ditt liv, dina relationer och andra aktuella livsproblem, möjlighet att ställa frågor och/eller träffa en andlig vägvisare eller dina nära & kära som lämnat det jordiska livet.

Före eller efter din session har du också tillfälle att sitta ner en stund i lugn och ro med en kopp kaffe eller te.

Alla medier på mottagningen är utbildade och certifierade från Akademin och håller hög kvalitet i sitt arbete.

Tider: Tisdagar kl 15:00-19:00

Titta på schemat så ser du vem som arbetar när. Du bokar sedan din tid genom att maila till linda@akademin.net

 

Har du frågor om vår mottagning? Kontakta då Linda på linda@akademin.net

Varmt välkommen till vår mottagning för ett fint möte. Några gånger per termin kan du även möta våra mediumkandidater som erbjuder övningsseanser och enskilda övningssessioner till starkt reducerat pris. Klicka på fliken Event så ser du aktuella datum.

Mottagningens medier
person6-512.png

Leyla

Leyla förmedlar kontakt med nära och kära på andra sidan och med kraften som bär ljusets och vishetens tecken. Hon läser också Tarotkort.

person6-512.png

Berit

Förmedlar kontakt med anförvanter och guider samt gärna med tarotkort som vägledning. Berit gör ofta en skiss över klientens chakrasystem, som gäller ett mer andligt/psykologiskt plan.

Marianne

Marianne förmedlar hälsningar och försöker svara på frågor med hjälp av andliga guider, vägvisare och anförvanter samt tarotkort.