top of page

Anmälningsvillkor och avbokningsregler 


     • Utvecklingscirkel och sommarkurs 


Du betalar kursavgiften med kredit- eller betalkort i samband med anmälan. Om du inte kan betala med kort, vänligen kontakta oss på info@akademin.net så anmäler vi dig manuellt och skickar en faktura per mail. Denna ska betalas inom 10 dagar för att du ska få behålla din plats. 


     • Övriga kurser och utbildningar 


Du får en faktura per mail inom ca en vecka efter din anmälan med angivet sista betalningsdatum. Om du önskar dela upp din faktura hänvisar vi i första hand till Humanfinans (www.humanfinans.se) som vi har ett avtal med.  


Om du av någon orsak inte har möjlighet att betala via Humanfinans kan du i undantagsfall göra en delbetalningsplan med oss direkt. Kontakta oss i så fall på info@akademin.net  
 

     • Om du inte kan gå kursen  


Observera att din bokning är bindande och du kommer att få en faktura per mail som ska betalas angivet datum. 


Avbokning ska ske senast 2 veckor före kursstart om du vill få tillbaka din kursavgift, minus 300 kr i administrativ avgift. Om du ännu inte betalat kursen betalar du den administrativa avgiften på 300 kr. 


Om du bokar av senare än 2 veckor före kursstart får du tillbaka hälften av din avgift. Om du ännu inte betalat kursen betalar du hälften av kursavgiften. 


Om du bokar av samma dag som kursen börjar eller inte kommer till kursen får du inte tillbaka din avgift alternativ betalar hela avgiften. Platsen (Introduktionskurs, A-kurser, vinter- och sommarkurs) kan dock överlåtas till någon annan ända fram till kursstart.  


I vissa fall kan du skjuta upp din kurs till nästa tillfälle den ges, förutsatt att avgiften är betald. 


Mot uppvisande av läkarintyg får du tillbaka din avgift minus 300 kr alternativt behöver endast betala 300 kr i administrativ avgift, ända fram till dagen före kursstart. Observera att detta inte gäller om du har skjutit upp din kurs från ett tidigare kurstillfälle. Då är din kursavgift förverkad och du får inte tillbaka avgiften alternativt behöver betala hela avgiften. 


     • Bokad tid hos ett av våra medier på medium mottagningen 


Du bokar en tid med ett av våra medier genom bokadirekt.seAvbokningsreglerna står i anslutning till din bokning.  
 

bottom of page